Braziliaan doodgestoken te Chille Pasi

In de avond van zaterdag op zondag is een Braziliaan doodgestoken te Chille Pasi te Brokopondo. De gewestelijke politiecommandant Regene Doua bevestigt dit geval. Hij deelt aan Dagblad Suriname mee dat beide mannen in een woordenwisseling waren geraakt die ontaardde in een handgemeen. Bij die gelegenheid heeft de tegenstander de Braziliaan bewerkt met een mes. Na zijn snode daad nam de steekgrage man de benen. Inspecteur Doua geeft aan dat het lijk van de Braziliaan ter obductie in beslag is genomen. De politie kreeg naderhand een tip over de verdachte. Volgens de tipgever zou de verdachte zich in het Stuwmeer-gebied bevinden. Deze informatie werd uitgewerkt en het bleek dat de verdachte reeds van de plaats was vertrokken. Ook dit wordt bevestigd door de GPK. De politie werkt aan de opsporing van deze verdachte.
Saskia Bandhan     

error: Kopiëren mag niet!