44-jarige beschoten uit rijdend voertuig

Twee gewapende criminelen hebben maandagavond omstreeks 23:20 uur schoten gelost op de 44-jarige Glenn N. aan de Tithoniastraat te Uitvlugt. Het slachtoffer heeft twee schotverwondingen opgelopen op zijn linker boven- en onderbeen. Het eerste vermoeden bestaat dat de verdachten met het voertuig van de benadeelde ervandoor wilden gaan. De politie van Uitvlugt heeft deze zaak in onderzoek. Volgens verklaring van het slachtoffer stond hij voor de poort toen twee mannen, gezeten in een witgelakte voertuig, op hem begonnen te schieten. Hij staat er versteld van waarom de twee mannen op hem hebben geschoten. De politie heeft de aangifte opgenomen. De verdachten die vooralsnog voorvluchtig zijn, worden verdacht van poging tot moord cq poging tot doodslag en/of het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!