2.5 jaar geëist tegen dame die meisje wilde verkrachten

Sureetha B. kan voor 2 ½ jaar in de bak belanden wegens het plegen van ontucht met een 16-jarige. Op 8 mei van dit jaar maakte het meisje zich klaar om naar een feestje te gaan aan de Manjastraat. Onderweg naar het feestje moest zij dringend naar toilet. Zij benaderde de dame Sureetha om haar naar het toilet te begeleiden. Het was toen rond 21.30 uur. Onderweg naar de toiletruimte hield Sureetha volgens verklaring van het slachtoffer haar vast en bracht haar onder dwang in een slaapkamer. Sureetha zou het 16-jarige meisje hebben mishandeld en haar feitelijk hebben aangerand. Zij heeft het meisje op intieme plekken betast. Een buurjongen hoorde een geluid en is meteen erop afgegaan. Hij maakte de deur open en zag de verdachte samen met een meisje dat huilde.
De buurjongen heeft beide meisjes uit de kamer gehaald en op straat gezet. Intussen had het slachtoffer drie sms-berichten verzonden naar de jarige en haar zus. Op de zitting werd de zus van het slachtoffer gehoord. Zij gaf aan dat de jarige een sms-bericht van haar jongere zus had ontvangen. Daarin vermeldde het meisje dat zij in gevaar is en dat zij hulp nodig heeft. De zus van het slachtoffer probeerde haar te bellen, echter werd haar telefoon niet beantwoord.
Sureetha ontkent met klem wat er verteld wordt. Zij verklaarde op de zitting dat zij 2 bekers bier op had. Omdat het slachtoffer haar telefoon zou hebben afgepakt, waren zij in een vechtpartij verwikkeld. Het slachtoffer is door de politie verwezen naar de arts. Er zijn schrammen op haar schouder en borsten waargenomen. De zus verklaarde dat toen zij bij haar zusje kwam, haar kleren niet normaal zaten. De verdachte ontkent het feit steevast ondanks alle getuigenverklaringen. Kantonrechter Albert Ramnewash achtte het van belang om de getuigen die beide dames in de kamer hadden aangetroffen, op de zitting te horen. Op 23 juli worden die getuigen gehoord.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!