Kok restaurant Dr. Snellenpark beroofd

Op dinsdag 2 juli 2013 werd G., die al 37 jaar kok is van het bekende restaurant van het Dr. Snellenpark aan de Letitia Vriesdelaan, beroofd op zijn werkplek. G. was bezig te koken, toen er plotseling 2 heren van Creoolse komaf naar binnen liepen.  Het regende die dag heel hard. Zij bestelden een biertje en een fles water en betaalden met een biljet van SRD 20.  Terwijl G. kleingeld zocht om te retourneren, voelde hij ineens een loop van een pistool tegen zijn hoofd. Toen besefte hij  dat het ging om een beroving. De rovers namen al zijn geld uit zijn zakken, een mobiele telefoon, 2 gouden halskettingen respectievelijk van 60 en 70 gram, een gouden munt en 2 gouden hangers. Het gaat om een enorm geldsbedrag en zijn mobiel had ongeveer USD 100 aan beltegoed.
De rovers zijn na hun criminele daad dwars over het veld gelopen richting de Gongrijpstraat en zijn toen verdwenen. G. belde het alarmnummer 115 en binnen minder dan 10 minuten waren er ongeveer 30 politieagenten ter plekke. Weliswaar hebben zij alleen maar vragen gesteld en werd er proces-verbaal opgemaakt. De wetsdienaren vertrokken daarna.

error: Kopiëren mag niet!