PL opent ook in Mariënburg boenkopoe winkrie

De politieke partij Pertjajah Luhur ( PL) heeft afgelopen zaterdag ook in Mariënburg een boenkopoe winkrie geopend. Voorzitter van de partij Paul Somohardjo heeft reeds eerder een winkel geopend in haar partijcentrum te Beekhuizen, waar basisgoederen voor lager dan de kostprijs worden verkocht. In een gesprek met Dagblad Suriname zegt Somohardjo dat er nog meer winkels zullen komen om de gemeenschap tegemoet te komen. Zo zullen er winkels komen in Tamanredjo, Kwarasan en in Nickerie. ‘We hebben niet alleen een winkel geopend, maar ook een activiteitencentrum voor de jongeren. We proberen de hangjongeren in Mariënburg bezig te houden met educatie, training en ICT-mogelijkheden’, zegt Somohardjo.  Hij zegt dat vanaf de opening van een winkel in Beekhuizen vele mensen van verafgelegen gebieden komen om hun maandelijkse inkopen te doen. Door winkels in verschillende ressorten te openen, tracht de PL de achterban tegemoet te komen. Somohardjo zegt dat vanaf hij in de regeermacht zit zijn volgende verkiezingscampagne al begonnen is. De partij heeft zich nationaal opgesteld en trekt ook leden van andere groepen aan, zodat ze naar een grotere winst kan gaan in 2015.
Seshma Bissesar

error: Kopiëren mag niet!