Gedeelte nabij Stenen Trap en Marine Steiger opengesteld

GedeelteHet gedeelte van Waterkant nabij de Stenen Trap en de Marine Steiger is gisteren opengesteld voor het publiek. De openstelling is gedaan in het kader van de 1 juli-viering. Districtscommissaris Mohamed Kasto mocht na de speeches van Ilaco-directeur Ravi Patadin, parlementariër Theo Vishnudatt en Openbare Werken-directeur Mark Rommy de openingshandeling verrichten. Terwijl Patadin het meer had over het technisch gedeelte van de werkzaamheden aan de Waterkant, deden Vishnudatt en Rommy een oproep aan de gemeenschap om dit gebied schoon, toegankelijk en veilig te houden. Volgens de OW-directeur behelst de tweede stap van dit project het definitief herinrichten van de Waterkant. Districtscommissaris Kasto gaf gisteren te kennen erbij te blijven dat de Waterkant in een later stadium alcoholvrij–gebied moet worden. ‘Dit zal op een Surinaamse manier worden opgelost.’ Hiermee gaf de burgervader te kennen dat indien mocht blijken dat vanwege het alcoholgebruik in het gebied de rust en veiligheid niet langer gegarandeerd is, de bevoegde autoriteiten niet voor zullen schromen om maatregelen te treffen. (Tekst: Widjai Ganesh/DBSfoto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!