36-jarige drugsgebruiker en habituele drinker in verzekering gesteld

De 36-jarige K.S. is door de politie van Santo Dorp in verzekering gesteld ter zake poging tot brandstichting, vernieling en bedreiging tegen het leven gericht. Uit verklaringen van de ouders blijkt dat de verdachte vaker tekeer gaat als hij heeft gedronken of wanneer hij drugs gebruikt heeft. Op woensdag 26 juni ging hij met een houwer tekeer. De politie werd gealarmeerd. Ter plekke aangekomen te Leiding 18 trof de politie de verdachte in beschonken toestand aan. De verdachte vroeg zijn ouders SRD 50. Toen dit hem geweigerd werd, ging hij naar zijn vriendin die echter ook weigerde hem dat geld te geven.
De verdachte pakte een houwer en richtte allerlei vernielingen aan het huis en op het voertuig van zijn vriendin aan. Hij sloeg de koplampen stuk. Ook besprenkelde hij benzine in en op het voertuig. Vervolgens pakte hij een aansteker die gelukkigerwijs niet aanging. Dus de brandstichting is bij een poging gebleven. Inspecteur Kenneth Emanuels bevestigt dit geval. De 36-jarige is vaker door de politie gewaarschuwd. Hij is een drugsgebruiker en een alcoholist.
Saskia Bandhan    

error: Kopiëren mag niet!