Miss Tropical Beauties Suriname 2013: Janice van Klaveren: ‘Ik heb nog geen lievelingsboek’

Janice van KlaverenOp zaterdag 29 juni 2013 wordt de Miss Tropical Beauties Suriname Verkiezing gehouden in de Ballroom van Torarica. De winnaar mag Suriname vertegenwoordigen op de internationale Miss Supranational 2013 in Wit-Rusland. Op weg naar de verkiezing zal Dagblad Suriname u kennis laten maken met de 11 contestanten. Vandaag Janice van Klaveren.
De 23-jarige Janice van Klaveren is dochter van Wendy van Klaveren. Ze heeft een zusje en een vriend. Janice studeert International Tourism Management. Ze is graag bezig met muziek, in het bijzonder zingen. Daarnaast heeft ze als hobby’s vertoeven buiten de stad en chillen met vrienden, shoppen en wekelijks naar series kijken. Janice heeft nog geen lievelingsboek. Ze is dol op alle Twillight films. Ze houdt van het lied ‘If I ain’t got you’ van Alicia Keys en vindt de kleuren paars en turkoois mooi. Haar favoriet gerecht is Javaanse bami en Italiaanse pasta met ossenhaas en garnalen.
Je kunt haar ‘s nachts wakker maken om naar een van de series, die net gedownload zijn, te kijken en om nieuwe kleren en/of schoenen te passen. Ze wil op korte termijn haar bachelor halen en later een eigen eventsbureau opzetten. Haar moeder is natuurlijk haar grootste voorbeeldfiguur. ‘Zij heeft mij in haar eentje grootgebracht. Ze heeft altijd hard gewerkt om mij en mijn zusje te geven wat we wilden hebben.’ Janice wil ook graag een wereldreis maken. Haar boodschap aan Suriname: ‘Willen we toerisme op een hoger niveau brengen en Suriname hoog plaatsen op de kaart, begin dan als eerst van je land te houden, en dan bedoel ik: houd je omgeving schoon; wacht niet op de overheid, maar help een handje mee om Suriname mooi en schoon te houden.’
 

error: Kopiëren mag niet!