Woningbouwproject Sophia’s Lust krijgt schoonmaakbeurt

Foto: BIC Wanica
Foto: BIC Wanica
Het woningbouwproject Sophia’s Lust in het district Wanica kreeg gisteren een grondige schoonmaakbeurt. Deze actie werd ondersteund door de districtscommissarissen van Wanica, Paramaribo Noord-Oost en Paramaribo Zuid-West. De afdeling Openbaar Groen van het ministerie van Openbare Werken is belast met de uitvoering, ondersteund door andere afdelingen. Wanica fungeert als trekker van dit project. De werkers werden door de dc van Wanica, Rawien Jiawan bemoedigd zich ten volle in te zetten . De coordinator van het project, John Lecton, het hoofd van de afdeling Straatonderhouddienst van Openbaar Groen, sprak de hoop uit dat de plaatselijke bevolking na deze schoonmaakbeurt, zal beseffen dat zij uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor het schoonhouden van hun omgeving.

error: Kopiëren mag niet!