Leerkrachten begeleiding herexamenkandidaten mulo wachten nog steeds op uitbetaling

Leerkrachten die de mulo herexamenkandidaten van het afgelopen schooljaar hebben begeleid, wachten nog steeds op hun vergoeding. De gedupeerde leerkrachten geven aan dat er speciaal voor de herexamenkandidaten centrumscholen werden opgericht. Mulo Latour behoorde met nog enkele andere scholen tot de centrumscholen. Per centrumschool werden de herexamenkandidaten van tien scholen begeleid. Kinderen die extra begeleiding wilden in bepaalde specifieke vakken konden zich op de dichtsbijzijnde centrumschool aanmelden. De leerkrachten stemden in het belang van het kind in met de begeleiding, ondanks dat zij niet wisten hoe hoog de vergoeding zou zijn.
Deze leerkrachten hebben ook een week van hun vakantiedagen ingeleverd. Zij wachten nu ruim tien maanden op de uitbetaling, maar niemand die er met een woord over rept. De leerkrachten geven aan dat indien de uitbetaling niet geschiedt, de leerkrachten zich deze keer zeker niet zullen laten pakken door loze beloftes.

error: Kopiëren mag niet!