Abrahams en Kromosoeto ministers af

abrahams2Minister Ramon Abrahams van Openbare Werken (OW) en Ginmardo Kromosoeto van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) hebben hun portefeuille ter beschikking gesteld van president Desi Bouterse. Kromosoeto heeft dat om persoonlijke redenen gedaan, de reden van Abrahams is niet duidelijk. Vernomen wordt dat de president beide ministers gisteravond heeft gesproken in afzonderlijke gesprekken.
Op beide ministeries was er de laatste tijd veel kritiek. Vooral de oppositie maakte het leven van Abrahams moeilijk door het steeds aanhalen van mogelijke corruptieve praktijken van hem door middel van onderhandse gunningen. Kromosoeto werd aangesteld als de RGB-minister die de grondproblemen zou oplossen. Echter heeft hij niets kunnen bereiken. Beide ministers komen uit de kamp van de NDP.

error: Kopiëren mag niet!