Zondag kwartfinale Copa Dijkveld

De Copa Dijkveld 2013 is beland in de kwartfinale fase. Zondag worden deze wedstrijden afgewerkt op het Kedarveld. De 8 ploegen die de kwartfinale bereikt hebben zijn uit poule A Blessi Boyz (Latour) en FC Interpul (Puljhunweg), uit poule B Inter Mix (Vredenburg) en Survivors (Meerzorg), uit poule C Sea Breeze (Anton Dragtenweg) en Adonai (Toekomstweg) en uit poule D Swit Na Bal (Ramgoelam) en Livorno Boys (Livorno). De loting heeft inmiddels ook al plaatsgevonden. De resultaten waren: Sea Breeze – Livorno Boys, Swit Na Bal – FC Interpul, Blessi Boyz – Survivors en Inter Mix – Adonai. De winnaars van deze knock-outfase spelen de halve finale, te weten winnaar 1 tegen winnaar 2 en winnaar 3 tegen winnaar 4.

Programma kwartfinale zondag 9 juni 2013:
Sea Breeze – Livorno Boys 12.00 uur Winn. 1
Swit Na Bal – FC Interpul 13.00 uur Winn. 2
Blessi Boyz – Survivors 14.00 uur Winn. 3
Inter Mix – Adonai 15.00 uur Winn. 4

 

error: Kopiëren mag niet!