Volksgezondheid viert inwerkingtreding Tabakswet:

Foto Volksgezondheid viert inwerkingtreding TabakswetHet ministerie van Volksgezondheid heeft de inwerkingtreding van de Tabakswet gisteren gevierd. DNA-voorzitter Jennifer Simons, Shirley Sitaldin, minister ad-interim van Volksgezondheid, minister Raymond Sapoen van Handel en Industrie, verschillende DNA-leden, toppers vanuit het bedrijfsleven en andere genodigden woonden de Konmakandra bij. De verschillende sprekers benadrukten dat de inwerkingtreding van deze wet moet leiden tot een gezond Suriname en een schoon milieu. Ook werd opgeroepen om nu te gaan werken aan wetsproducten over gezonde voeding. Het geheel werd afgesloten met het aansnijden van een ‘smoko, nee mang- taart’ door de ministers Sitaldin en Sapoen, en het uitbrengen van een heildronk. (Tekst: Widjai Ganesh/foto:DBS)

error: Kopiëren mag niet!