Rahat Fateh Ali Khan geeft show in Guyana

Rahat Fateh Ali Khan HD Wallpapers 001De Bollywood-sensatie Rahat Fateh Ali Khan zal op zondag een show geven in ons buurland Guyana. In het nationaal stadion, Providence, zal de Pakistani-zanger voor het eerst optreden in dit land. In Suriname is Rahat al geweest in 2011. Rahat is neefje van de legendarische wijlen Ustad Nusrat Fateh Ali Khan. Begonnen met qawwali, zong Rahat later ook ghazals en is nu een van de top playback-zangers van de Bollywood-filmindustrie. Hij komt naar Guyana vanuit Noord-Amerika, waar al zijn concerten uitverkocht waren. Rahat is niet alleen in Bollywood bekend, maar heeft zijn stem ook geleend aan een aantal Hollywood-producties. In India is een van zijn grootste hits Mann Ki Lagan uit de film Paap.

error: Kopiëren mag niet!