Introductie Ilonka Elmont Foundation: ‘De oude naam dekte de lading niet echt’

Introductie Ilonka Elmont FoundationMet ingang van mei 2013 heeft Be Innovative Foundation haar naam gewijzigd in Ilonka Elmont Foundation. De werkzaamheden van de Ilonka Elmont Foundation blijven hetzelfde. Deze nieuwe naam is een logische stap. De oude naam dekte de lading niet echt. Ilonka Elmont staat voor sportiviteit, maatschappelijke betrokkenheid, ontwikkeling en progressie. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw gezicht. Tegelijkertijd met de naamsverandering verandert  ook het logo. ‘Wij vertrouwen  op  een  prettige continuering van de samenwerking’, zegt Elmont.
Ilonka  Elmont Foundation hecht grote waarde aan het vergroten van de sportparticipatie van kinderen met een beperking. Dat is dan ook de hoofdreden voor het organiseren van de Special Sports Events. Bijna net zo belangrijk is het dat het sporten op een verantwoorde en veilige manier gebeurt. Daarom werkt Ilonka Elmont Foundation  in 2013 nauw samen met Bureau  Speciaal  Onderwijs  van het Minov. De Special Sports Events worden 4 keer per jaar georganiseerd. Tijdens deze Events krijgen  gemiddeld 150-200 kinderen  met  een  beperking  de  kans  om  kennis  te maken met sport en spel.
In 2013 kan de Ilonka Elmont Foundation rekenen op de belangeloze medewerking van verschillende bekende artiesten en sporters, die het werk zullen ondersteunen. Bekende sterren zoals Bernadette Agbulos, Danitsia Sahadewsing, Enver en Otjeman Babel zullen tijdens onze tweede sportdag hun bijdrage leveren en schitteren. Het tweede sportevenement van 2013 had wederom scholen als doelgroep. Deze vond gisteren plaats op het BVSS Sportcomplex. De scholen SO Bloementuin, VSO Thomson, LOM Samuel, Marcel Ria en VSO de Kans hebben met ruim 175 kinderen geparticipeerd aan deze sportdag.
 

error: Kopiëren mag niet!