Sheverino: “Ik wil een top male model worden”

SheverinoHasselbaink S. Sheverino is 18 jaartjes jong. Hij zag het levenslicht op 26 december 1994. Sheverino bezoekt de HJ. Heilbronschool en zit in de vierde klas. Zijn hobby’s zijn foto’s maken, sporten, muziek luisteren, zingen en dansen. Sheverino vertelt over zichzelf en zijn modellenwerk. “Ik ben een gezellige persoon die veel verdraagt en ook veel houdt van grappenmaken, maar als het erop neer komt om serieus te zijn ben ik dat ook. Ik houd niet van ruzie en negatieve praatjes, ik neem liever afstand van mensen die zich zo gedragen of arrogant zijn. Ik houd mij meer bezig met de positieve dingen in het leven. Als ik ergens aankom waar er 1 of meerderen mensen zijn waarmee ik moet samen werken of een tijdje mee bezig moet zijn neem ik vaak de eerste stap om mezelf voor te stellen en zo meer te weten te komen over iemand; over het algemeen groet ik een ieder en probeer ik zo beleefd mogelijk en respectvol over te komen bij anderen. Mijn spontaniteit helpt mij ook om de werkjes die ik krijg van Caribbean Pearls naar behoren te doen. Ik houd van gezelligheid en kan met een ieder opschieten. Ik ben vaak aan tijd gebonden en heb soms van die dagen waar ik van de ene naar de andere plaats moet. Maar dat komt allemaal door mijn school en mijn werkzaamheden, maar ik ben wel een levensgenieter in m’n vrije tijd. Voor de rest probeer ik mezelf te blijven en te leven zoals god dat hebben wil. Caribbean Pearls vind ik een heel leuke groep om mee samen te werken. De groep geeft je het gevoel alsof je met alle leden een grote familie bent. En ik ben trots om mezelf als één model van Caribbean pearls te noemen, voor mij is het een heel nieuwe en leuke ervaring. Verder word je ook discipline bij geleerd, dit is belangrijk uit te voeren bij de vele opdrachten die wij krijgen van de groep. Met Caribbean Pearls hoop ik heel veel te bereiken om bijvoorbeeld 1 van Suriname’s  top male modellen te worden en een voorbeeldfiguur te zijn voor anderen.”

error: Kopiëren mag niet!