Saramacca werkt aan uitbreiding parkeermogelijkheden

IFIn het kader van viering van 140 jaar Hindoestaanse Immigratie, 150 jaar Keti Koti en Carifesta 2013 worden er werkzaamheden uitgevoerd in centrum Groningen ter uitbreiding van de parkeermogelijkheid. Er wordt gewerkt aan 10.000 m2 aan extra parkeerplaats, te weten aan de Willem Hovelweg, de Paloeloeweg, en het verbreden van verschillende bermen. Groningen zal een groot onderhoudsbeurt krijgen in verband met de bovengenoemde jubileumdagen.
De dc van Saramacca, Aroenkoemar Ramdhani, zegt dat tijdens de laatst gehouden family day in Saramacca op 23 september 2013 er lange files waren op de verschillende wegen in Saramacca, vanwege het tekort aan parkeerplaatsen. Het is daarom van eminent belang dat er in de nabije omgeving, ongeveer 100 – 200 meter, ruime parkeermogelijkheden zijn, omdat bij evaluatie door velen de aandacht was gevraagd om tijdens grote activiteiten te zorgen voor ruime parkeergelegenheid.
Saramacca heeft voor de komende  hoogtijdagen programma’s in elkaar gezet die door veel mensen uit Saramacaca en de overige districten zullen worden bijgewoond. Ook zal de Paloeloeweg worden verbreed en geëgaliseerd, daar deze weg een heel belangrijke ontsluiting  vormt tussen Groningen en  de Larecoweg (Oost West-verbinding) en men Groningen gemakkelijker kan bereiken.
Asha Gajadien-Bhagwat
 

error: Kopiëren mag niet!