Vandaag Wereldmelkdag

De Wereldvoedselorganisatie FAO heeft sinds 2001 01 juni als Wereldmelkdag uitgeroepen. Op deze dag wordt de aandacht gevestigd op het belang van melk als voedingsmiddel en de onmisbare rol van melk in ons dagelijks leven. Het belang van melk als ‘de witte motor’ die het lichaam draaiende houdt, wordt wereldwijd steeds meer benadrukt. Melk en zuivelproducten bevatten brandstoffen (vetten, koolhydraten), bouwstoffen (mineralen, eiwitten, water) en allerlei beschermende stoffen (vitamines) voor het lichaam.
RudisaBeverages&Juices NV heeft mede dankzij het groot succes van Pro-Life Milk op de markt en de zeer positieve reacties van de consument nationaal en internationaal, na gedegen marktonderzoek ingespeeld op de behoefte naar meer melkproducten en zij heeft haar assortiment uitgebreid met een aantal melkproducten.
‘In verband met Wereldmelkdag wilde Rudisa dat Suriname op deze bijzondere dag deelgenoot wordt van de activiteiten door op enkele basisscholen het product uit te delen. Aan de slogan ‘Melk is goed voor elk’, willen wij van Rudisa landelijk meer inhoud geven door kinderen bewuster te maken van de voedingswaarde van melk’, aldus ReneDoekhie.

error: Kopiëren mag niet!