‘Systeem niet eens uitgeprobeerd en teruggedraaid’

Het nieuw systeem dat in januari is aangenomen door de leden van de SVB, is door grote delen van dezelfde leden teruggedraaid. Waarom hebben ze het niet een kans gegeven om het tenminste 1 seizoen uit te proberen. Men heeft gewoon haar eigen braaksel ingeslikt. Dit zegt Errol Veldbloem, voorzitter van de Wanica Sportorganisatie (WSO) en een van de ondersteuners van het nieuw voorstel. Veldbloem zegt dat de meerderheid van de bestuursleden van het huidig bestuur, toen zelf voorstaander waren van het nieuw systeem. ‘En nu hebben ze meegewerkt om het te torpederen. Waar gaan we met de voetbalsport naar toe  in dit land’, vraagt de WSO-voorzitter zich af. ‘Het nieuw systeem was een idee van de SVB, waarvan deze 4 leden ook deel van uitmaakten’, zegt hij.
Verder vindt Veldbloem het ook jammer voor de nieuwbakken voorzitter John Krishnadath, dat zijn voorstel niet is gehonoreerd. Volgens Veldbloem wilde Krishnadath geduld van de leden hebben om dan  tijdens het voetbalcongres van juli te komen met een uitgedokterd competitiesysteem. ‘Ik zag duidelijk dat hij teleurgesteld was doordat zijn voorstel terzijde werd gelegd en de leden toch ervoor kozen om het nieuw systeem nietig te verklaren. Voorzitter, u zit vol met goede bedoelingen, maar pas op waar je nu beland ben’, zegt Veldbloem.
 

error: Kopiëren mag niet!