KPS-leden maken goede beurt op internationale spelen

KPSDe politieagenten Siegfried Veldwijk, Jehuwel Groenenwoud en de rekruut Eleonoor Wisch hebben van 5 tot en 12 mei meegedaan aan een internationale politie atletiekwedstrijden toernooi op Trinidad & Tobago. De deelnemende landen waren Trinidad, St.Lucia en Antigua & Barbuda. Deze wedstrijden zijn gehouden in het kader van de 90ste viering van de sportevenementen activiteit van de politie van Trinidad. Woensdag 8 mei. Agent Groenewoud behaalde de 1e plaats op het onderdeel kogelstoten. Atleten van Trinidad en Tobago eindigden op de 2de en 3de plaats. Donderdag 9 mei. De rekruut Wisch behaalde de 1ste plaats op de 200 meter sprint. De atleten van St.Lucia en Trinidad en Tobago eindigden respectievelijk op de 2de en 3de plaats. Agent Veldwijk behaalde de 3de plaats op de 1500 meter sprint. De 1e en 3e plaats zijn behaald door het gastland. Bij speerwerpen behaalde agent Groenewoud de 3e plaats. Trinidad en Tobago en Antigua en bermuda behaalden respectievelijk de 1ste en 2de plaats. Zaterdag 11 mei. Agent Veldwijk eindigt op de 3e plaats bij de 3000 meter snelloop en agent Groenewoud eindigt ook op de 3e plaats bij de 200 meter snelloop. Voor vertrek naar Suriname zijn de leden van het KPS ontvangen door de Surinaamse ambassadeur op Trinidad en Tobago mevrouw Fidelia Grand-Galon. De ambassadeur feliciteerde het KPS met de succesvolle deelname aan het toernooi. Ook de korpschef Humphrey Tjin Liep Shie is tevreden met de prestaties die door deze drie medewerkers geboekt zijn. Zij werden persoonlijk door hem gefeliciteerd op zijn kantoor waarbij hij de gewonnen trofeeën mocht bewonderen.

error: Kopiëren mag niet!