Stroomonderbreking hindernis bij voortzetting zaalvoetbalcompetitie Hoofdklasse

4 zaalvoetbalcompetitieDe stroomonderbreking in de Amos Sporthal heeft ervoor gezorgd dat de competitie in de Hoofdklasse van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) hinder heeft ondervonden. De wedstrijd Kabel Boyz – Styx KG is helemaal niet gespeeld, terwijl de wedstrijd Boulanche – SCV Linco met nog 3.40 minuten te spelen, werd onderbroken. Op dat moment leidde Linco met 5-2. Ivan Somoredjo had er 2 keer gescoord voor Linco.
De overige wedstrijden zondag gingen wel door. In de Eersteklasse won Inter Jakin met 5-4 van FC Selecao. Brandon Karnadi werd de topscorer met 3 goals bij de ploeg van het Jakinproject. Zwaluw’96 won met 5-3 van Scorpio. Renwich Govaard van Zwaluw scoorde 3 keer. Inter-Bom versloeg Orkaan met 7-3. Berny de Windt en Orpheo Darson van Inter-Bom en Raydell Schuurman van Orkaan werden de topscorers met elk 2 doelpunten.
In de Tweedeklasse won SV Kanoute met 3-1 van Wasgo 2. Giordano Roozer van Kanoute scoorde 2 keer. Jet Boys verloor met 4-12 van Kabel Boyz 2. Voor de winnaar trof Miquel Fikki 5 keer doel. FC Inter Five versloeg Xamax met 7-3. Topscorer werd Shivano Nathoe van Xamax met 3 goals.
In de Veteranenklasse won Wasgo met 5-1 van Zios. Safeer Bachnoe en Lorenzo Wiebers scoorden elk 2 keer. Brasur verloor van Styx 2 met 3-5. Giovanni Krenten scoorde 3 keer voor Brasur.

error: Kopiëren mag niet!