Wapen politieman in bewaring voor FO-onderzoek

In de vroege ochtend van vrijdag rond 02.45 uur zijn er kennelijk zes schoten afgevuurd aan de Kleine Dwarsstraat voor Pro-Ice. Ooggetuigen verklaren tegenover Dagblad Suriname dat de politieambtenaar B. van het Arrestatieteam de schoten heeft gelost. De getuigen hebben op de plaats van het incident twee politieambtenaren (een man en een vrouw) gezien die kennelijk een relatie met elkaar onderhouden. De mannelijke politieambtenaar zou een verklaring hebben afgelegd dat een andere man de schoten heeft gelost. De politie van Keizerstraat heeft deze zaak in onderzoek. Het wapen van de politieman B. is in bewaring genomen voor verder onderzoek. Forensisch Onderzoek zal nagaan of met het wapen daadwerkelijk al die schoten zijn gelost.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!