Sportcomplex Kwatta culturele avond

In het kader van de herdenking van 140 jaar Hindoestaanse Immigratie in Suriname zal in het Sportcomplex Kwatta op zaterdag 25 mei een culturele manifestatie worden gehouden. De organisatie ligt in handen van de heren Ruben Dwarka en Kenneth Hoeseinali. Beiden zijn nauw verbonden met het sportcomplex en organiseren jaarlijks tijdens Divali en Holi Phagwa culturele activiteiten in het complex. Dwarka en Hoeseinali hebben donateurs zo ver kunnen krijgen om iets terug te geven aan de gemeenschap. Om 18:00 uur zullen weeskinderen worden opgehaald voor een gezellig samenzijn. Hierna zullen de aanwezigen mogen genieten van muziek, Bollywood dansoptredens, Londwa Ke Naach, Gatka Ke Khel, Nagara en toneel. De toegang is voor een ieder gratis evenals hapjes en dranken.
N. Ramjiawan

error: Kopiëren mag niet!