Inbraak bij SHTTC:

Foto inbraak bij SHTTCDieven hebben in de nacht van woensdag op donderdag  een inbraak geforceerd in het gebouw van SHTTC aan de Gravenberchstraat.  De criminelen hebben een gat in het dak gemaakt en ze zijn zo heel gemakkelijk in de vliering terechtgekomen. Ze hebben toen op verschillende plaatsen in het plafond grote openingen gemaakt door de gipsplaten open te trappen. Zodoende hebben ze van boven uit vrijwel alle ruimtes van het gebouw kunnen observeren en inspecteren. De directeur van SHTTC,  Rabin Boeddha,  is erg onder de indruk van de aangerichte materiële schade. Gelukkig hebben de vandalen geen belangrijke spullen meegenomen. Boeddha begrijpt niet waarom het alarmsysteem niet is afgegaan. Het gebouw is immers aangesloten op het netwerk van een bekend elektronisch beveiligingsbedrijf. De directeur zegt zaken nauwgezet te zullen volgen om na te gaan hoe het zit met de aansprakelijkheid. ‘Wie zal voor de schade moeten opdraaien?’ (DBSfoto: Widjai Ganesh)

error: Kopiëren mag niet!