Politie De Nieuwe Grond rolt bende winkeldievegges op

De politie van De Nieuwe Grond heeft van een bende van vijf vrouwen , reeds twee, P.M. en B.C., aangehouden, Zij hebben vrij  frequent goederen uit het Warenhuis Hong Fu weggenomen zonder daarvoor te hebben betaald. De majoor van politie Daniël Ramkisoen bevestigt tegenover Dagblad Suriname dat de winkeleigenaar de twee vrouwen op heterdaad had betrapt. De politie bekeek de beveiligingscamera en kon daaruit halen dat vijf vrouwen geregeld levensmiddelen uit de supermarkt wegnamen.
Op die bewuste dag had de winkelier de gang van de twee vrouwen gevolgd. Hij zat op de loer en toen hij ze betrapte, alarmeerde hij de politie. De overige drie vrouwen worden door de politie opgespoord. De dievegges zijn op verschillende dagen bezig geweest met hun praktijken. Ramkisoen zegt dat er een bewuste samenwerking is geweest. De spullen werden uit de schappen gehaald en geplaatst in een tas. Naderhand liepen de vrouwen zonder te betalen uit de winkel. De twee vrouwen die zijn aangehouden, zijn 40-plussers. Ze zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!