Supermarkthouder in de ochtend overvallen

Een supermarkthouder aan de Kasabaholoweg is in de ochtend van zaterdag rond 04.40 uur overvallen door twee criminelen. De daders forceerden het traliewerk van een raam en verschaften zich toegang tot de woning. De winkelier en zijn vrouw werden in hun slaap overrompeld door de rovers. De man des huizes werd bewerkt met een hard voorwerp. Volgens verklaringen van de slachtoffers hebben de rovers niets gedaan met de vrouw. De criminelen hebben US$ 5.000, Euro 1.000 en SRD 10.500 aan geld buitgemaakt. Daarnaast hebben zij een onbekende hoeveelheid aan alcoholische dranken en sloffen sigaretten meegenomen. De winkelier verklaarde bij de politie van Uitvlugt dat hij de daders niet heeft kunnen zien omdat het donker was. Hij deelde wel mee dat de criminelen van creoolse afkomst zijn. De rovers hebben zich nog buiten het vizier van de politie kunnen houden.
Saskia Bandhan
 

error: Kopiëren mag niet!