Winkeliers moeten zich strikt houden aan vergunningsvoorwaarden

De nieuwe aangepaste winkelsluitingtijd is reeds enkele weken ingegaan. Evaluerend kan gesteld worden, dat de meeste winkeliers zich houden aan de sluitingstijd van 23.00 uur. Tegen winkeliers die zich niet houden aan de regels wordt er opgetreden. Wat de politie ook geconstateerd heeft, is dat  er in sommige supermarkten de gelegenheid wordt geboden om sterke drank te nuttigen, terwijl de supermarktexploitant hiervoor geen vergunning heeft. De politie treedt heel streng op tegen deze handelaren. Bij overtreding van de vergunningsvoorwaarden betaalt men in eerste instantie tenminste SRD 500, welk bedrag kan oplopen tot zeker SRD 1.000. Bij het meermalen overtreden van de vergunningsvoorwaarden zal in het uiterste geval de vergunning worden ingetrokken.

error: Kopiëren mag niet!