Dr- en rr- leden Wanica bieden hulp aan door brand getroffen gezinnen

De dr- en rr-leden van Wanica hebben gisteren een bezoek gebracht aan de door de brand getroffen familieleden. De situatie van de familie Sonosemito is heel erg. Zij hebben hun have en goed verloren door een brand. Twee gezinnen zijn van het ene moment op het andere dakloos geworden. Het ene huis is volledig afgebrand en van de tweede woning is alleen de bovenwoning afgebrand. Het onderste deel heeft schroei -en waterschade opgelopen.
Dr-lid Roseline Djais vertelt dat de dr- en rr-leden de familie hebben voorzien van wat kleding. De voorzitter van de Pertjajah Luhur en de parlementariër, Martha Djojoseparto, hebben voor wat voedingsmiddelen gezorgd. Djais zegt dat zij en het DNA-lid gezamenlijk 27 zinkplaten hebben geschonken. Daarnaast heeft de rr-voorzitter de familie geholpen met hout, zodat zij het kunnen gebruiken om alvast een onderkomen neer te zetten.
De familie houdt zondag een goton rojong. Ook enkele andere dr- en rr-leden hebben hulp toegezegd. Djais zegt dat dit een begin is, maar dat de familie nog meer steun nodig heeft. Zij doet een oproep naar de samenleving om de familie op elke mogelijke wijze te helpen.

error: Kopiëren mag niet!