Surinaamse brassband One Chance in opmars

bbbbbbbOp zondag 10 februari jl heeft de brassband One Chance uit Suriname een zeer hoge notering gehad op Curacao. Dit gebeurde door de warm ontvangst van de samenleving die de Carnaval 2013 heeft meegemaakt. Opmerkelijk is dat het muziek, trots de verschillende chares,erop gedanst kon worden. De tienduizenden langs de weg keken zeer enthousiast uit naar de brassgroep in de kleuren van de national carrier Surinam Airways, hoofdsponsor van de groep.
Zeer prijzenswaardig was dat de brassgroep, voor als achter geflankeerd was door een bedrijf uit Curacao en Miss Curacao 2012. Het muziek trok vol aandacht die gaandeweg getrokken werd door een onaangekondigde maschotte in de kleuren van de Surinaamse vlag.
De deelname van Suriname is de achtste keer. Verschillende groepen nemen deel aan dit internationaal evenement en wordt veel aandacht door de buitenlandse pers gegeven. Door de deelname van Suriname aan het carnaval gebeuren krijg je ook groepen uit dat land voor de avond vierdaagse en de promo van onze national carrier. De groep olv. Miquel Nelom heeft nog twee presentatie te geven en keerd donderdag terug in Suriname.

error: Kopiëren mag niet!