Trans Guyana vliegt ook naar Bartica

Trans Guyana Airways, die nu al ruim een jaar gedurende twee keren per week, en wel op de donderdag en op de zaterdag vice versa van Guyana naar Suriname vliegt,  begint binnenkort ook met eigen binnenlandse lijnvluchten naar Bartica en Baganara.  Bartica ligt aan de Essequiborivier. Het zijn twee toeristische oorden in Guyana die nogal wat bezoekers trekken.  De vluchten worden uitgevoerd vanuit de Ogle International Airport in Guyana. De LIAT-vluchten zullen vanaf 26 maart ook vanuit dit vliegveld hun routes onderhouden. Frank Willison, de manager van de Correia Group of Companies, heeft afgelopen zaterdag tijdens en persconferentie in Guyana aangegeven dat Trans Guyana dagelijks alleen in de middaguren vluchten zal uitvoeren naar Bartica. Dit vanwege de wolken die in de morgenuren constant boven het vliegveld hangen. Toch vragen sommigen zich af waarom, ondanks deze negatieve berichten, men toch nog wil vliegen naar Bartica en Baganara.  Ook heeft Willison beaamd dat enkele piloten geklaagd hebben over de problemen die zij dagelijks ervaren bij het landen. Dit, ondanks het feit dat het vliegveld toch wel goed onderhouden is.
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: