Hong Wei en Rahmoe winnen premie Varossieau

Varossieau-onderdirecteur Brian van Leeuwaarde (m) geflankeerd door beste sub-dealer Hong Wei en beste aannemer Firozkhan Rahmoe (foto: Collectie Varossieau)
Varossieau-onderdirecteur Brian van Leeuwaarde (m) geflankeerd door beste sub-dealer Hong Wei en beste aannemer Firozkhan Rahmoe (foto: Collectie Varossieau)
Hong Wei Bouwmaterialen en Schilderbedrijf Firozkhan Rahmoe zijn de winnaars geworden van de jaarlijkse premie-uitreiking voor respectievelijk de beste sub-dealer en beste aannemer van verffabrikant Varossieau. In restaurant Khazana ging Hong Wei ervandoor met de hoofdprijs van SRD 15000. Voor de beste aannemer Rahmoe was een bedrag van SRD 5000 weggelegd. Beide winnaars kregen ook een ingelijste oorkonde.
Varossieau Suriname NV, Suriname’s grootste verffabriek, gaf aan de premie-uitreiking een feestelijk tintje. Dealers en aannemers keken met spanning uit naar dit evenement. Op deze drukbezochte avond ontvingen alle daarvoor in aanmerking komende sub-dealers en aannemers hun premie uit handen van onderdirecteur Brian van Leeuwaarde van Varossieau. Bij de keuze van beste sub-dealer of aannemer wordt middels een uitgekiend puntensysteem getoetst op onder meer de hoogte van de omzet, de groei ten opzichte van het jaar ervoor, het kennisniveau van de verkopers/medewerkers en de presentatie van Varossieau-producten in de winkel. Varossieau Suriname NV, met circa 90% marktaandeel, marktleider in Suriname, heeft behalve vier eigen filialen, een netwerk van circa 150 sub-dealers en een grote groep aannemers die Historex verf verkopen en/of gebruiken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: