Diamanten huwelijk echtpaar Jageswar – Bhageloe

Dc Aroenkoemar Ramdhani op bezoek bij het diamanten echtpaar Jageswar – Bhageloe (foto: BIC Saramacca)
Dc Aroenkoemar Ramdhani op bezoek bij het diamanten echtpaar Jageswar – Bhageloe (foto: BIC Saramacca)
Het echtpaar Jageswar-Bhageloe herdacht op 10 februari 2013 haar 60-jarig huwelijk. Districtscommissaris (dc) Aroenkoemar Ramdhani bracht een bezoek aan het diamanten echtpaar aan de Saramaccaweg in het district Saramacca. Soenderpersad Jageswar (78) heeft 25 jaren gewerkt voor houtzagerij Nationaal te Uitkijk. Verder is hij nog steeds actief in de landbouw en op sociaal cultureel gebied. Chanderwatie Bhageloe (77) had de zorg van de kinderen op haar genomen en hielp haar echtgenoot ook in de landbouw. Het echtpaar heeft acht kinderen gekregen, vier zonen en vier dochters, waarvan twee zonen helaas zijn komen te overlijden. Verder heeft dit echtpaar zeven kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Dieptepunt in hun leven is geweest het heengaan van hun twee zonen op zeer jonge leeftijd.
Dc Ramdhani bracht namens de president van de Republiek Suriname de felicitaties over aan het echtpaar. Hij zei verder dat deze groep van burgers als voorbeeld moeten dienen voor de jonge generatie. Voorts zei de dc dat hij in zijn studiejaren heel goed bevriend was met deze familie en dat die band nog steeds bestaat.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: