Bouterse belooft versoepeling werkvergunning Chinezen

bouterse (Medium)President Desi Bouterse beloofde tijdens het Chinese Nieuwjaarsfeest versoepeling van het verstrekken van een werkvergunning aan Chinezen uit China. Volgens het staatshoofd levert deze gemeenschap een inhoudelijke bijdrage aan de economie van Suriname. Bouterse verkondigde dat de Chinezen in alle facetten van de Surinaamse gemeenschap aanwezig zijn, hoewel manifester in de handel. De president ziet het Chinees Nieuwjaar als een feest waar de meeste Chinezen bij elkaar komen om er gezellig samen te zijn.
Ook dit jaar was het een drukte bij de Chinese vereniging Kong Ngie Tong Sang. Het verschil met vorig jaar was dat er tafels gereserveerd waren. Vorig jaar was de tent nog voor een ieder toegankelijk. Dit jaar duidelijk niet.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: