Arbeider overleden en twee verdachten aangehouden

De 33 jarige arbeider Lin Jian Xiong is vrijdagmorgen 8 februari 2013 in het ziekenhuis overleden. Gebleken is dat deze arbeider op donderdag 7 februari omstreeks 00.20 uur bij een roofoverval in een winkel te Pikin Saramacca, een schotverwonding opliep in zijn buikstreek. Per eigen gelegenheid werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Er werd operatief ingegrepen, maar het slachtoffer liet de volgende dag het leven. Het gelukte de politie van Sipaliwini en de recherche van Geyersvlijt afgelopen zaterdag twee verdachten aan te houden te Pikin Saramacca. Het vermoeden bestaat dat er meerdere verdachten betrokken zijn in deze zaak. De politie werkt dan ook aan de opsporing van deze verdachten. Het ontzielde lichaam van Lin Jian Xiong is voor sectie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: