Stroper die met houwer op de politie van Albina zwaaide aangehouden

De 48-jarige stroper F.I., die met een houwer op de politie van Albina zwaaide, is aangehouden. Gebleken is dat deze verdachte gistermorgen omstreeks 07.30 uur op heterdaad werd betrapt aan de oude weg naar Papatam, toen hij bezig was landbouwgewassen te stropen. Bij aankomst van de politie wilde hij niets horen en verzette zich hevig. Daarbij haalde hij een houwer tevoorschijn en zwaaide daarmee op de wetsdienaren. Hierbij werd een van de zonen van Hermandad geraakt aan zijn schouder en liep een schaafwond op. De politieman verdedigde zich vervolgens door een schot te lossen in het onderbeen van de stroper. Per ontboden ambulance is de verdachte vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, waar hij ter verpleging onder politiebewaking is opgenomen. De wetsdienaar is na medisch te zijn behandeld heengezonden. De houwer en een kruiwagen met Dasi Taya en een ander groentesoort die was gestroopt, zijn in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: