Sasur verliest weer rechtszaak over dwangsommen

De kantonrechter heeft donderdag een beslissing genomen in de kortgedingzaak van SRS versus Sasur. Volgens de rechter is de beslaglegging van Sasur op de roerende en onroerende goederen van de SRS onrechtmatig. Ook in deze kwestie heeft Sasur dus de zaak verloren.
In een eerder stadium had de kortgedingrechter het executoriaal beslag, dat door Sasur was gelegd op de apparatuur en het meubilair van Rapar en RBN, ook al opgeheven. Sasur had reeds in januari de openbare veiling aangekondigd, maar moest deze opschorten, omdat de eigenaar van deze goederen een rechtszaak aanhangig maakte. Donderdag was dat weer het geval waarbij Sasur ogenschijnlijk een nederlaag heeft geleden. De auteursrechtenorganisatie legde in juni vorig jaar beslag op roerende en onroerende goederen van SRS. Men maakte toen een kortgeding aanhangig tegen Sasur. Het resultaat is duidelijk dat men op een heel makkelijke manier geld wil innen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: