Nutrilon weer verkrijgbaar

‘Het is elke maand weer hetzelfde liedje.’ Het komt bijna elk maand voor dat de RGD-apotheken over hun voorraad Nutrilon 2 babyvoeding heen zijn. Ook deze maand was de situatie weer als vanouds, geen Nutrilon. Natasja, die een kind van enkele maanden heeft, vertelt dat zij elke eind van de maand een halve dag verlof moet nemen om babyvoeding te kopen. ‘Het is dan heel lastig om te horen dat er geen babyvoeding is’. Haar kind drinkt alleen Nutrilon. Natasja is bang om over te stappen op een andere babyvoeding.
Radjen Ramsoedit, directielid Combe Markt (distributeur), zegt dat vanaf gisteren er weer Nutrilon te verkrijgen is. De lading was vertraagd, waardoor er voor enkele dagen een schaarste was opgetreden. Hij geeft aan dat zij ook niet veel aan kunnen doen. Het is verboden om babyvoeding te lang op te slaan. Er wordt zodanig besteld dat de babyvoeding niet te lang op de schappen blijft.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: