Excelsior wint van Transvaal na 2-0 achterstand

Bij de voortzetting van de SVB Hoofdklasse-competitie heeft Transvaal woensdagavond een 2-0 voorsprong uit handen gegeven aan Excelsior. Na een 2-2 ruststand won de ploeg van voorzitter Tilak Mangrey met 2-3. Na 25 minuten voetbal stond Transvaal voor met 2-0 in het Andre Kamperveenstadion. Binnen twee minuten hadden Kevin Cairo en Kevin Martin de jonge groenwitte formatie op een goede voorsprong gebracht.
Maar de ervaren ploeg van Excelsior liet haar hoofd niet hangen. In de 31ste minuut verkleinde Viola Bodjie de achterstand naar 2-1, terwijl twee minuten hierna Gillian Maatrijk de gelijkmaker noteerde voor zijn team (2-2). Het duurde niet lang in de tweede helft voordat Excelsior voorgoed een voorsprong nam. Uit een penalty schoot de Braziliaan Ailton Paiva het winnende doelpunt voor Excelsior binnen (2-3).