Novartis Pharma Logistics haalt medicijnen terug

Novartis Pharma Logistics, Inc. laat op Aruba een aantal medicijnen terughalen. Het gaat om Triaminic  Syrup, Theraflu Warming Relief Syrup, Jack & Jill merk pediatrische siropen en Buckley’s. Consumenten worden gevraagd om de betrokken producten te retourneren tegen een volledige terugbetaling.
De reden is dat de sluiting van de flessen niet goed is. In Suriname zijn deze medicijnen niet via de apotheken verkrijgbaar, zegt Vinoj Sewberath Misser, voorzitter Vereniging van Apothekers in Suriname. Het gaat in deze om counterproducten. De mogelijkheid is niet uitgesloten dat deze type van siropen wel te verkrijgen zijn in de goed gesorteerde supermarkten. Maar die importen gaan via een andere weg.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: