Grote partij spijsolie gestolen door wachter

Het afgelopen week is een wachter door de recherche van Nieuwe Haven aangehouden en ingesloten. Dit in verband met een diefstal door middel van braak in het magazijn van een handelszaak. De betreffende wachter heeft het magazijn opengebroken en heeft daaruit zeker 228 dozen met spijsolie weggenomen. De buitgemaakte lading spijsolie heeft hij met een vrachtwagen laten wegrijden en die onder meer ook laten bezorgen bij een winkel. De wachter had de hulp van twee neefjes ingeroepen om hem te helpen met het laden en lossen van de goederen. De neefjes zijn verhoord en daarna heen gezonden omdat gebleken is dat zij ervan uit gingen dat hun oom bevoegd was de spullen uit het magazijn te nemen. De vrachtwagenchauffeur is ondertussen wel aangehouden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: