Gallant heeft geen boodschap aan Justitieminister

Justitieminister Edward Belfort voelt zich in zijn goede naam en eer aangetast door de beschuldigingen van gewezen bondsvoorzitter Gustaaf Gallant. De bondsvoorzitter geeft aan dat elke persoon die zich in zijn eer en goede naam aangetast voelt, vrij is om naar de rechter te gaan. ‘We leven in een democratische rechtsstaat. Voor het overige heb ik geen boodschap aan de minister. Minister Belfort geeft in een persbericht aan dat hij met zijn raadsman zal nagaan welke juridische stappen tegen de vakbondsman kunnen worden ondernomen. Gallant voelt zich helemaal niet bevreesd.
Volgens Belfort zou Gallant in een reactie rond de ontwikkelingen binnen het bestuur van de bond van Penitentiaire Ambtenaren in Suriname (BPAS) dinsdagavond in Nickerie gezegd hebben dat dit een coup van de minister is. De minister geeft aan dat hij zich niet bezighoudt met vakbondsaangelegenheden van de diverse bonden binnen zijn ministerie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: