Jeugdige beroofd van halsketting

De 20-jarige R. is maandagavond omstreeks half tien aan de Grandostraat te Kwatta beroofd van zijn halsketting. Hij liep samen met een 17-jarige vriend naar de winkel toen een witgelakt voertuig, een Toyota Corona, hen naderde. In het voertuig zaten drie mannen. Op een bepaald moment vroeg een van de heren de jongens om de taxirit voor hen te betalen. De jeugdigen schrokken van het verzoek en weigerden hun geld af te staan. De man die naar dat geld vroeg, rukte plotseling de ketting van R. weg. Vervolgens stapte hij weer in het voertuig en reden de rovers weg. Volgens verklaring van het slachtoffer heeft hij met een van de mannen in de schoolbanken gezeten. De slachtoffers verklaren verder dat de mannen onder invloed van alcohol verkeerden. De politie van Munder is belast met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: