Groenteboer verduistert US$ 2500 van collega

Een groenteboer van wie gedacht wordt dat hij geld heeft verduisterd van een andere groenteboer, is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Hij zou US$ 2500 van zijn collega hebben verduisterd en dit ten eigen bate hebben aangewend. Deze twee groenteboeren hadden een deal. Een van de boeren had geld afgestaan om groenten voor hem te exporteren. De groenteboer die het geld had ontvangen, liet zijn voertuig op weg naar Zanderij ergens in het district Para achter. Dit voorval is van een poosje geleden. De politie van Para had deze zaak in onderzoek. De Recherche Gewestendienst heeft deze zaak intussen overgenomen. Het vermoeden bestaat dat het hierbij om een drugsdeal gaat. Dit moet echter nader onderzocht worden.
Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: