Bromfietser dodelijk aangereden

De 47-jarige bromfietser, Theodorus Sabajo, is maandagmiddag omstreeks 17.25 uur na te zijn aangereden door een personenauto aan de Oost-Westverbinding, ter hoogte van Canawapibo, ter plaatse overleden. Gebleken is dat de autobestuurder reed over de voornoemde weg komende vanuit Paramaribo gaande richting Albina. Theodorus Sabajo, die kort voor de aanrijding in tegenovergestelde richting reed met zijn echtgenote, was gestopt in zijn bewegingsrichting op de berm. Zijn vrouw stapte af van de bromfiets en stak de weg over om naar een winkel te gaan. De heer Sabajo sprong op zijn bromfiets en reed de weg op zonder genoegzaam op het verkeer op de rijbaan te letten. Hij werd geschept door een personenauto met het voor hem noodlottig gevolg. In tegenstelling tot wat in sommige nieuwsberichten staat, is het niet zo dat Sabajo onthoofd is. Wel is zijn hoofd en een been verbrijzeld. Dat been is losgeraakt van het lichaam. Het lijk is voor sectie in beslag genomen. Het rijbewijs van de bestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd. De politie van Tamanredjo is belast met deze zaak.
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: