Vrouw zwaargewond bij aanrijding

Een voetgangster is zaterdagmorgen zwaar gewond geraakt toen zij werd aangereden door een personenauto. De vrouw stond op de bus te wachten op het trottoir langs de Martin Luther Kingweg, dichtbij de Boschreitzweg. De Boschreitzweg is een zijstraat van de Martin Luther Kingweg. Op die bewuste zaterdagmorgen reed een autobestuurder vanuit de Boschreitzweg de Martin Luther Kingweg op en verleende geen voorrang aan een autobestuurder op de Martin Luther Kingweg. De autobestuurder op de Martin Luther Kingweg wist een botsing met het andere voertuig te voorkomen door uit te wijken. Door die uitwijkmanoeuvre kwam zijn auto op het trottoir terecht en daardoor werd de voetgangster aangereden. De vrouw liep enkele verwondingen op waaronder ook een beenfractuur. Hangende het onderzoek zijn de rijbewijzen van beide autobestuurders ingevorderd. De vrouw is, tegen het advies van de arts in, door haar familie uit het ziekenhuis gehaald om gebracht te worden naar het binnenland. Daar zal zij op traditionele wijze verder behandeld worden. De zaak is in onderzoek bij de politie van bureau Livorno.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: