Veroorzaker aanrijding aangehouden

De politie van Flora heeft de veroorzaker van de aanrijding van zaterdagavond omstreeks 23.00 uur op de kruising van de Licania- en de Fajadjanstraat gistermiddag aangehouden. Gebleken is dat de benadeelde reed over de Licaniastraat komende vanuit de Floralaan gaande richting Fajadjanstraat. De 23-jarige  veroorzaker (G.D.) die over de Fajadjanstraat reed komende vanuit de Langagrasistraat gaande richting Licaniastraat, verleende op voornoemde kruising geen voorrang. Na de aanrijding reed de veroorzaker door. De benadeelde die lichte letsels opliep, is per eigen gelegenheid vervoerd naar de Spoedeisende Hulp en is na medische behandeling heengezonden. De materiële schade aan de voertuigen is aanzienlijk. Door getuigenverklaringen en het nummerplaat van het voertuig van de veroorzaker die gevallen was, werd deze man opgespoord. Hij werd thuis niet aangetroffen, maar meldde zich gistermiddag wel aan bij de politie. De man blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hangende het onderzoek is hij in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: