Verdachten aangehouden

Het gelukte de politie van Lelydorp gistermiddag omstreeks 17.35 uur ter hoogte van Santi Gron twee verdachten aan te houden. Dit tweetal was bezig een auto te slopen. Daar het vermoeden bestond dat dit voertuig van enig misdrijf afkomstig kon zijn, werden de mannen staande gehouden. Een hunner zag kans in het aangrenzend bos weg te vluchten. Het kentekenplaat van de auto werd ongeveer 100 meter verder aangetroffen. Naderhand is gebleken dat dit voertuig op 26 januari 2013 is gestolen. Het voertuig was reeds voor 90℅ gesloopt. De aangehouden verdachte is militair en is overgedragen aan de Militaire politie. De tweede verdachte is nog voortvluchtig. Eveneens heeft de surveillance unit van Wanica hedenmorgen omstreeks 04.05 drie verdachten aangehouden aan de Magentakanaalweg. Dit drietal had zich kort tevoren schuldig gemaakt aan diefstal van een gascilinder te Vredenburg serie B. De politie werd ingeschakeld en werd het voertuig waarin de mannen zich verplaatsen klem gereden aan de Magentakanaalweg. Verder is gebleken dat deze bende reeds geruime tijd in het gebied actief was en gascilinders buit maakten. Het gaat hier om de 18 jarige M.A., de 24 jarige R.S. en de 26 jarige M.S. Op hen werd aangetroffen en in beslag genomen enkele breekwerktuigen en een 28 lbs gascilinder. Hangende het onderzoek zijn zij in verzekering gesteld. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de Recherche van Geyersvlijt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: