Echtpaar Jagroep – Jagroe vijftig jaar getrouwd

Echtpaar JagroepDe op 24 februari 1944 in het district Suriname geboren Anand Jagmohan Jagroep en de op 18 januari 1947 geboren Jasodra Jagroep – Jagroe herdachten op 02 februari 2013 het feit dat zij 50 jaar zijn getrouwd. Dit heugelijk feit is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Op 28 januari 2013 heeft het jubilerend echtpaar een kerkdienst thuis gehad. Op 1 februari trakteerde het echtpaar de leerkrachten en leerlingen van de OS Mottonshoop I. Op 02 februari was er een groot feest thuis bij de familie aan de Hendrikstraat. Het echtpaar zegt de president en de first lady, de districtscommissaris, de leerlingen en de leerkrachten en alle familie en vrienden erg dankbaar te zijn voor de felicitaties en bloemstukken.
Anand Jagmohan Jagroep heeft 25 jaren lang aan landbouw gedaan. Daarna is hij de trotse eigenaar geweest van een transportbedrijf. Negen jaar geleden begon hij met zijn zonen met Uitvaartbedrijf Jagroep. De heer Jagroep die zo gezond is als een vis, houdt zich daarnaast nog bezig met zijn grootste hobby; het kweken van dieren.
Jasodra Jagroep – Jagroe had de zorg over het huishouden, haar man en kinderen. Het ‘gouden’ echtpaar heeft 5 kinderen, 2 zonen en 3 dochters. De familie is verder uitgebreid met 14 kleinkinderen, 2 achterkleinkinderen en 1 achterachterkleinkind.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: