Vrouw zwaargewond bij aanrijding

Een voetgangster is zaterdagmorgen zwaargewond geraakt toen zij werd aangereden door een personenauto. De vrouw stond op het trottoir langs de Martin Luther Kingweg, dichtbij de Boschreitzweg, op de bus te wachten. De Boschreitzweg is een zijstraat van de Martin Luther Kingweg. Op die bewuste zaterdagmorgen reed een autobestuurder vanuit de Boschreitzweg de Martin Luther Kingweg op en verleende daarbij geen voorrang aan een autobestuurder op de Martin Luther Kingweg. De auto bestuurder op de Martin Luther Kingweg wist een botsing met het ander voertuig te voorkomen door uit te wijken. Door die uitwijkmanoeuvre kwam zijn auto op het trottoir terecht en reed de voetgangster aan. Door de aanrijding liep de vrouw enkele verwondingen op waaronder een beenfractuur. Hangende het onderzoek zijn de rijbewijzen van de auto bestuurders ingevorderd. De vrouw is tegen advies in van de arts door haar familie uit het ziekenhuis gehaald om gebracht te worden naar het binnenland om op traditionele wijze geholpen te worden. De zaak is in onderzoek bij de politie van bureau Livorno.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: