Buurtbewoners Victoriapark ontevreden over stroomonderbreking

Bewoners te Victoriapark hebben al lange tijd te lijden onder regelmatige stroomuitval. Zeker 4 tot 7 keren per week voor minimaal 3 tot 5 uren wordt de toevoer van elektriciteit uitgeschakeld. Dit vindt ook in de ochtenduren plaats. Het gevolg is dat burgers niet op tijd naar het werk of naar school kunnen gaan. Als de bewoners bellen naar EBS, worden ze niet altijd geholpen. De telefoon wordt niet beantwoord. Men blijft dus maar hopen en proberen dat het lukt. Als het een keertje wel lukt om contact te krijgen met EBS, krijgen ze te horen dat het bedrijf nog bezig is met het oplossen van het probleem. Heel vaak wordt afgedaan met het antwoord: “ja het probleem is bekend”.   Dit is al een hele tijd gaande en het werkt irriterend op de bewoners.
‘Geen stroom betekent geen hydrofoor, dus geen water om te koken of om te baden. De poort gaat ook niet meer open. Het probleem wordt des te groter wanneer er kleine kinderen thuis zijn die ook klaargemaakt moeten worden om naar school te gaan. Telkens moeten de bewoners meer geld uitgeven aan voeding en drank.’ Bewoners van Victoriapark moeten ook uitgeven aan back-upapparatuur. ‘Door dit alles gebeurt het al te vaak dat apparaten defect raken, maar de EBS vergoedt niets.’ Elektriciteit is en blijft een lijdensweg voor de bewoners van Victoriapark.
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: